HomeForretningBetydningen og også Fordelen af innovation i vores dag-til-dag Live

Betydningen og også Fordelen af innovation i vores dag-til-dag Live

Hvad er betydningen af innovation? Ordbogens fortolkning af innovation er:

1. Anvendelse af videnskabelig viden til funktionelle funktioner, specielt i industrien (dvs. udvikling af computerteknologi).

2. Maskiner og værktøjer, der er udviklet på baggrund af anvendelsen af videnskabelig viden.

3. Den vidensgren, der håndterer teknik eller anvendt videnskab.

Den fejlagtige opfattelse af brugen af moderne teknologi er, at den tilskynder til forsømmelighed, men faktisk er det den metode, vi anvender innovationen, der afgør, om vi holder op med at arbejde eller får succes. Det er ikke innovationen, der får en til at være banebrydende, det er muligheden, der gør det. Innovation gør det kun muligt at anvende den teknologi, som vores muligheder har indført, og bliver dermed en katalysator for forbedring af vores liv. Uden drivkraft eller chance ender innovation med at være meningsløs. Det er op til os at finde betydningen.

En større tro er, at brugen af innovation til unge er et sidespor og gør mere skade end gavn. I denne tid er antallet af børn med adgang til nettet på et uendeligt højt niveau. At bruge dette til vores fordel kan være virkelig gavnligt for en unges uddannelse og læring. Der er langt flere valgmuligheder end du kan tælle for e-læringswebsteder til computersystemer samt apps til værktøjer til at hjælpe dit barns vækst. Børn er mere tilbøjelige til at holde deres fokus mens de spiller et videospil, end de er mens de lytter til en voksen, der beskriver en lektion. Børn med en lille fokus spændvidde kan ende med at være meget mere detaljeret, når de er involveret i en interaktiv lektion med intense nuancer samt konsekvent inspiration.

Teknologi kan give fordele ved flere forhindringer. Reklame og markedsføring er et eksempel. Online markedsføring har faktisk skudt i vejret i betragtning af, at udviklingen af tablets samt mobiltelefon. Undersøgelse er faktisk kommet til at være mindre kompleks med håndholdte enheder, og telefonbog eller leksikoner er faktisk kommet til at være næsten ikke-eksisterende i vores hverdag. Udvikling af korte artikler og links til at hjælpe med at fremme forretning har faktisk endt med at blive den nummer et middel til at markedsføre på grund af den enkelhed af at skrive din ønskede oplysninger i en søgelinje samt skubbe “søgning”. En anden fordel ved at udnytte teknologien forbliver på kontoret. Ved at gøre brug af computersystemer i stedet for papir og pen kan man reducere mængden af menneskelige fejl betydeligt og spare en masse tid og penge på at reparere fejl. Menneskelige fejl kan være forårsaget af stress og angst, højt arbejde eller et overskud af pligter. Det hæver ligeledes de måder af interaktion, hvilket indebærer større volumen kan være resultat i en meget kortere periode.

Teknologi på det medicinske område er et yderligere område, som faktisk har forbedret kundeplejen. Den tid, der bruges på lægejournaler og også kortlægning, er sænket, og mere tid til klientpleje er resultatet. Læger og også sygeplejersker er i stand til bekvemt at få adgang til klientens case historie eller medicin historie, som kan forårsage hurtigere diagnoser eller behandlinger.

Har kloden eksisterede og forblive praktisk før teknologien blev opfundet? Absolut. Problemet er ikke, at vi ikke kan leve uden teknologi. Problemet er, at de forbedringer samt forbedringer, som moderne teknologi har gjort for verden, langt overstiger de ulemper samt udfordringer, som den kunne have forårsaget.

Det hævdes ikke, at moderne teknologi er blevet et af de vigtigste redskaber under et barns undervisningssundhed, reklamemetoder, designmetoder osv., eller måske at innovation er “nødvendig” for at fungere i dette århundrede, men ville du ikke hævde, at det er risikoen værd at få mulighed for at opnå noget højere eller mere innovativt, hvis man får mulighed for det?