HomeForretningFlying Start Revenue Cycle Management til effektiv administrationsproces!

Flying Start Revenue Cycle Management til effektiv administrationsproces!

Medicinske organisationer er afhængige af desperat ledelse og videnskabelige funktioner til at forbedre indkomstcyklus fra start til slut. De beskæftiger sig med tre væsentlige steder – Client adgang tjenester, indtægter cyklus overvågning og også klient økonomiske løsninger. Pre- se og også post-visit tjenester er den afgørende komponent af person fokuseret klinisk løsning driver værdi til både patienter og også læger i indkomstcyklus administration. Det er inden for disse funktionelle tjenester sundhedspleje ledere registrere kritiske oplysninger til procedure regning på en pålidelig måde.

Under ACA gik sundhedscentrenes ulønnede behandlingsudgifter ned til de mest overkommelige grader i hele landet i årevis. Fra 2000 til 2015 nåede de landsdækkende ukompenserede behandlingsudgifter et højdepunkt på 45,9 milliarder dollars i 2012, hvilket udgjorde 6,1 procent af de samlede udgifter til medicinsk behandling. I 2015 udgjorde de ukompenserede behandlingspriser i alt 35,7 mia. dollar, hvilket svarer til 4,2 procent af de samlede udgifter – det laveste niveau i 26 år. Administration af sager har en tendens til at være en ret ukompliceret proces, når det drejer sig om hensigtsmæssig udførelse. Men når den ikke fungerer, går punkterne helt galt. Anlægssager kan være så vanskelige, faktisk at nogle sundhedsfaciliteter endda overgiver sig helt på dem. Med sådanne statistikker samt problemer ansætte en klinisk betaling virksomhed er en virkelig afgørende beslutning og omfatter også en bred vifte af analyse variabler. Medicinske omkostninger eksperter opkræve en vis procent nøjagtig akkumuleret hver måned lige efter de medicinske plejeorganisationer tjene penge. Dette er et godt design, hvis der er et højt niveau af afvisninger og uopgjorte mængder, der venter på den enkelte ende.

Profits cycle administration har faktisk spillet en stadig stigende rolle i indsamling af nogle af en af de mest komplicerede forsikringskrav endnu innovationen er bare effektiv som de mennesker, der er på plads, når systemerne har genkendt afvisningerne. At finde den bedste indkomstcyklusadministration til sundhedsløsninger er baseret på værdibaserede tilbagebetalingsdesigns som det kommende Top Quality Settlement Program, der nedbryder vægfladerne mellem behandlingens topkvalitet og sundhedsvæsenets tilbagebetalinger. Overvågningstjenester til overvågning af indtjeningscyklusser omfatter en række tjenester, der kan hjælpe organisationer med at optimere samt automatisere serviceadministrationsproceduren, såsom medicinsk faktureringsproces, administration af asserts, kontrol af berettigelse, overvågning af afslag på asserts, revisionsløsninger, registrering af tjenesteudbydere samt legitimation og forudsigelig analyse af tilbagebetalinger.

Desuden kan faktureringsudbydernes nøjagtighedsgrad have en massiv indvirkning på tilgodehavender. Fejl i hele kodning samt betaling fase kan resultere i dyre forsinkelser og også afslag. Dette medfører, at omkostninger tilgodehavender hober sig op på kassen; betydelige beløb, som kunne være blevet geninvesteret lige ind i din teknik. Derfor kunne en medicinsk betalingsløsning bruge dig 2% af indsamlinger eller blot 10 cent pr. sag, men hvis du faktor i forskellige andre bekymringer, kan du betale en meget højere pris. desuden kun omkring 40% medicinske facilitet ledere foretrækker at companion med en leverandør til RCM rådgivning, overholdt af kulilte administration af 38% rapporteret. Kun om 5% helt ønsker outsource indtjeningscyklus overvågning. Mens der er meget at tage hensyn til, når man vælger en leverandør af indkomstcyklusadministration, forventes markedet at vokse og også ændre de nye betalingstilgange samt med automatiseringsprocessen i mellem virksomheder samt betalere forventes muligheden for markedsvækst samt sort at stige med værdibaserede kompensationer.

Endelig afhængigt af virksomhedens dimension antager jeg, at den bedste bekymring for hospitaler er, om de kan tage et langt, vanskeligt kig på deres revenue cycle-processer samt teste sig selv og også deres teams? Man skal være villig til at overveje valgmuligheder og erkende, hvad man er dygtig til og eje det.

RCM er en nøddeskal, hvor de skridt er taget for at fremme, at gør penge for det, man gør, samt også bliver betalt i tide. Profits Cycle starter, når personen ringer indkomstcyklus overvågning virksomhed for en aftale og også personalet erhverve patientens demografiske data sammen med forsikringsdækning oplysninger. Indkomst cyklus gjort brug af til at begynde på tidspunktet for service, men med potentielle hold-ups på grund af ICD-10 implementering eller 501 (r) behov og sundhedspleje virksomheder kræver at være meget mere positiv. Forenkling check-in og også check-out proces validerer samt bekræfter klient detaljer, berettigelse bestemmelse udføres og nye equilibriums er indsamlet.