HomeForretningEverest Base Camp Trek Vanskeligheder

Everest Base Camp Trek Vanskeligheder

Vandreture til Everest Base Camp Expedition er hypnotiseret blandt den store masse af mænd og kvinder i betragtning af at 1920’erne. Når Sir Edmund Hilary og også Sir Tenzing Norge Sherpa først klatrede op verdens højeste bjerghøjde Mount Everest, har Everest Base Camp Trip faktisk været buzzwords blandt trekkere.

Denne Trek er bare vandring i foden af Everest. Mange personer har ofret deres liv for at nå toppen af Mount Everest. Ikke desto mindre er ekspeditionen til Everest Base Camp blevet et muligt mål for personer fra alle samfundslag, der ønsker et glimt af klodens højeste optimale. I 2018 rejste mellem 135.000 og 137.000 personer i Everest-regionen.

Selv om rejser i Everest-området er meget sværere end rejser i forskellige andre base camp treks, kan man gøre Everest Hiking enkel at overholde passende standarder samt forholdsregler. Det vigtige punkt du skal have før du vælger en hvilken som helst Base Camp Ekspedition er mod, motivation og tidligere vandrererfaring. Højdesyge og også passende kost er desuden nogle faktorer, der påvirker vores tur. Everest Base Camp Trip sørger for at give dig et livslangt minde at dele med din familie og venner. Derfor er det bedre at slippe af med disse forhindringer end at forsømme trekket. Rejsefirmaer tilbyder dig meget erfarne rejsende samt guider til at gøre din ekspedition speciel og også fri for farer.

Nogle punkter, der skal overvejes, før du vælger nogen form for Base Camp Treks er: -.

1. Højdesyge.

2. Rejserfaring.

3. Kostvaner.

4. Indkvartering.

5. Inspiration.

6. Rejseguider

7. Forsikringsdækning.

8. Beklædning.

1. Akut bjergsyge

Sørg for, at du har akut bjergsyge eller andet. Da vi helt sikkert skal til Kala Patthar (højde over 5550 m højde fra havniveau), er det oplagt at være svag, hvis du har akut bjergsyge.

2. Vandrererfaring.

Tidligere rejseerfaring spiller afgørende pligt i dette trek. Det vil være ekstremt simpelt for den erfarne trekker samt temmelig komplekst for nybegyndere. Du vil dog blive uddannet effektivt af specialister.

3. Diæter.

Fordi Everest Base Camp Expedition er den langvarige ekspedition, skal du sikre dig, at du har passende kostplaner med dig. Har korrekte hygiejniske fødevarer og kraftgivende fødevarer. Meget bedre at opretholde nogle madpakker. Men du må ikke smide det i tur rute.

4. Indkvartering.

Korrekt rest gør dig energisk for opholdet tur. Ophold på behageligt sted. Hold dig selv afslappet for at være klar til næste dags ekspedition.

5. Inspiration.

Det vigtigste punkt, du skal have før du rejser til Everest Base Camp Trip, er inspiration. Du burde have indre energi til at gøre dette trek til en succes samt dele dine glade vandreoplevelser.

6. Trekking Guides.

Erfarne Trekking Guides kender forhindringerne og problemerne i Everest Base Camp Trek. Sørg for at tage et overblik med dig. Han vil være meget bekendt med forholdene og hjælpe dig med at gøre din tur meget mere sikker

7. Forsikringsdækning.

Du kan lave din rejseforsikring, som helt sikkert vil hjælpe med at slippe af med eventuelle problemer i ekspeditionen og også kompensere for det. Dette vil hjælpe med at reducere de fremtidige risici.

8. Beklædning.

Korrekt vandretøj, støvler, tasker lette at gå i Everest-regionen. Sørg for at købe disse slags ting.

Endelig er dette nogle af de problemer, du kan møde i Everest-området. Der kan være forskellige andre meget flere punkter også, der kan holde dig i fare. I ekstreme tilfælde kan du kontakte for helikoptere også. Disse farer er intet for at se verdens højeste mulige bakke optimal.